My Studio


EnglishDansk

In the middle of the beautiful highlands of Jutland, Denmark, I have my studio. It’s situated18 km south of Silkeborg. Together with my husband we rebuilt an old farm which took many years ((actually it was most my husband :-)) Originally we lived in Copenhagen, but here in the middle of nowhere, in peaceful ever-changing nature, I realised the special importance of 3 things: silence, clean air, and freedom, which is so conducive to my creativity.

My studio is open by appointment, for individual visitors or groups.

I midten af de smukke Jyske Søhøjland jeg har mit atelier. Det er beliggende18 km syd for Silkeborg. Sammen med min mand har vi ombygget en gammel gård i mange år ((faktisk er det mest min mand:-)) Oprindeligt boede vi i København, men her, midt ude på landet, omgivet af fredfyldt natur, oplevede jeg at få 3 luksus ting: stilhed, ren luft, og følelsen af at der er meget højt til loftet. Og alt dette har været befordrende for min kreativitet.

Mit atelier er åbent efter aftale, for individuelle besøgende og kunstforeninger.

 

 

Studio

My studio

Studio

My Studio

Fogstruplund

Fogstruplund, name of the farm

View

View from my Studio

Leave a comment

Your email address will not be published.

Security question * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.